Page content

article content

Cacao zorgt voor een hoger libido bij man en vrouw

Word een echte casanova door het eten van chocola

Het is de droom van iedere man; een echte casanova zijn die vrouwen aantrekt als een magneet, en die een superieur seksleven heeft. In werkelijkheid zal het voor veel mannen bij dromen blijven; zij mogen dan misschien wel heel veel behoefte hebben aan seks, de vrouwen denken er anders over.
Toch bestaat er een natuurlijk middel wat al door de eeuwen heen heeft gezorgd dat mannen en vrouwen een hoger libido hadden zonder dat ze zich moesten wenden tot allerlei hormoonpreparaten; chocola.  Chocola is een snoepgoed dat in nagenoeg elke voorraadkast staat. Er is niets zo lekker als een chocolaatje bij de koffie of als tussendoortje, of een beker chocolademelk op een koude winterdag. Chocola smaakt heerlijk, maar het heeft ook een heel bijzondere uitwerking op je lichaam; je krijgt er namelijk een enorme boost endorfine van. Dit hormoon zorgt ervoor dat jij je gelukzalig en enorm aantrekkelijk voor het andere geslacht voelt; het is een lustopwekkend middel waar vrouw en man geen genoeg van krijgen. Wie zich in de geschiedenis van Casanova heeft verdiept weet dan ook dat hij zijn kracht putte uit stimulerende middelen als rauwe oesters, champagne en chocolade. Dat succes, dat geheime recept, daar kan jij van mee profiteren.

Chocola als stimulerend middel

Chocola is dus een bekend lustopwekkend middel bij elke vrouw. Het enige nadeel is het feit dat er vaak suiker aan wordt toegevoegd waardoor ze in gewicht zal aankomen. Gelukkig is er nu een nieuw product op de markt van stimulerende middelen; Choco Stimula XL. Hier zitten wel alle werkzame bestanddelen van cacao in, maar niet de schadelijke suikers en vetten. Het libido van man en vrouw zal dus enorm toenemen wanneer Choco Stimula XL als snoepgoed wordt gebruikt. Jullie voelen je allebei weer jong, en jullie libido zal verbazingwekkend zijn. Daar zullen jullie vrienden nog jaloers op worden.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Cacao zorgt voor een hoger libido bij man en vrouw

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: