Page content

article content

Eten om opgewonden te worden

Wanneer jij net een relatie hebt met een vrouw is het een goed idee om eens bij een van jullie af te spreken. Een van de meest romantische dingen die jullie kunnen doen is samen koken. Zij zal natuurlijk willen koken maar het kan geen kwaad als jij dit ook eens doet. Een vrouw is namelijk enorm gecharmeerd door een man die voor haar kookt. En met wat tips van ons weet jij het precies; van welk eten worden vrouwen opgewonden. Het is namelijk een fabeltje dat alleen bij een man de liefde door de maag gaat. Bij een vrouw speelt dit net zo goed. Er zijn bepaalde soorten lustopwekkende voeding die ervoor zorgen dat een vrouw zin krijgt in seks. Die lustopwekkende voeding is niks nieuws. Vele mannen gingen je al voor.

lustopwekker, lustopwekkend middel

Lustopwekkend middel

Lustopwekkende voeding 

De Maya’s kenden al het gebruik van rauwe chocolade. De koning nam een extra portie rauwe cacao en gaf dit ook aan de dames. Daarna had hij een spannende nacht. Ook Casanova had het goed bekeken. Hij trakteerde de dames op rauwe oesters, chocolade en champagne. Daarna had hij een goede tijd want de dames waren dol op hem. Jij mag hier gerust een voorbeeld aan nemen. Een vrouw zal genieten van een diner met rauwe oesters als voorgerecht. Natuurlijk vertel jij er niet bij waarom je deze serveert. Wil je haar extra verrassen, dan leg je een parel in de oester. Het toetje mag er natuurlijk ook zijn. Met de toevoeging van voldoende rauwe cacao maak jij chocolademousse voor haar. Je vertelt nog steeds niet waarom je dit doet. Wanneer jullie naderhand koffie met een kersenbonbon met pure chocola eromheen eten weet je het zeker; dit wordt een geweldige vrijpartij.

lustopwekker, lustopwekkend middel

Lustopwekkend middel

Lustopwekkende middelen

Een tip voor wanneer je je niet wilt uitsloven: trakteer je vriendin (en jezelf) op een potje choco Stimula XL. Dat is een middel dat bomvol zit met rauwe cacao en een zeer gunstige werking heeft op je lustgevoelens.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Eten om opgewonden te worden

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: