Page content

article content

Van deze voedingswaren word jij opgewonden

Heeft eten invloed op je lustgevoel en kun je er ook daadwerkelijk opgewonden van raken? Het antwoord daarop is een volmondig Ja. Je wordt niet van elk eten opgewonden maar er zijn een aantal (lekkere) etenswaren die hier wel voor zorgen.

De volgende vitamines hebben een positief effect op je libido: Vitamines A, B, D, E, K en minderen zoals fosfor, calcium, jodium, zink en ijzer. Deze vitamines versterken je libido en hebben daarnaast ook een stimulerend effect. De volgende voedingswaren kunnen je avond behoorlijk op spicen. Tip: wanneer je deze voedingswaren frequent eet, dan zul je merken dat je libido blijvend verhoogd en ook op een gezond niveau blijft.

libido verhogende voeding

Voedingsmiddelen met een lustopwekkende functie

Zeevruchten zoals Oesters
Waarschijnlijk heb je wel eens ergens gehoord dat Oesters bekend staan om zijn lustopwekkende werking. En dat klopt helemaal, Oesters zijn namelijk één van de bekendste afrodisiacum. Zeevruchten zijn namelijk rijk aan fosfor, zink en proteïnen.

Vijgen en dadels
Vijgen eten verhoogd je libido, doe je dit frequent dan blijft je libido voor langere tijd op een gezond tot hoog niveau. Vijgen zijn onder andere rijk aan aminozuren dat nodig is voor de aanmaak van dopamine. Het eten van vijgen verhoogt daarom je libido aanzienlijk en daarnaast is het ook bevorderlijk voor je uithoudingsvermogen.

Cacao
Een hoge dosering Cacao zorgt er ook voor dat je sneller opgewonden wordt. Daarnaast verhoogt het ook je uithoudingsvermogen. Al eeuwenlang wordt cacao gebruikt om de seksdrift van man en vrouw te stimuleren. Wist je dat Azteekse prostituees betaald werden in cacaobonen?

Zeewier
De eetbare versie van Zeewier wordt tegenwoordig volop gegeten bij sushi restaurants. Ook kun je pasta kopen op basis van zeewier. Zeewier bevat veel ijzer, calcium en jodium die allen fungeren als lustopwekkers.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Van deze voedingswaren word jij opgewonden

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: