Page content

Eetgewoontes om meer lust te krijgen vrouw

Voel jij je vol lust of uitgeblust

Je dagelijkse leven is druk, laten we even eerlijk zijn. Overdag begin je al met de zorg voor je kinderen. Die zorg is enorm intensief; je kinderen mogen dan nog zo lief zijn, ze zijn best bewerkelijk. Dan volgt je werkdag. Je baas verwacht ook een topprestatie van jou, en je zal je vermoeidheid van de ochtendspits moeten vergeten wanneer je op je werk bent. ’s Avonds wacht daar weer zo’n spitsmoment. Jij kan dus, dat voel je zelf wel aan, wel wat stimulerende middelen gebruiken om je dag goed door te komen. Wanneer je dan naast je partner op de bank zit en bijna in slaap valt terwijl jullie naar een film kijken verlangt hij naar een lustopwekker, vrouw vriendelijk, waardoor jij ook je aandacht op hem kan richten.

Kan je echt meer lust krijgen door bepaalde voeding

Dit probleem – moe zijn en geen lust hebben voor seks – is helemaal niet nieuw. Sterker nog, het komt al eeuwen lang voor bij mannen en vrouwen. Vooral vrouwen zijn heel gevoelig voor een laag libido. Door de dagelijkse beslommeringen zijn ze afgemat en kunnen ze wel een lustopwekker, vrouw vriendelijk wel te verstaan, gebruiken.

Een blauw viagra tabletje valt onder de noemer stimulerende middelen maar een vrouw zal daar niet graag haar heil bij zoeken. Het is echter mogelijk om met voeding die je waarschijnlijk dagelijks tot je neemt lust te krijgen. Chocola – het meest geliefde snoepgoed ter wereld – heeft deze eigenschappen. Je krijgt energie door de cafeïne die erin zit, en daarnaast maakt je lichaam een boost aan endorfine aan. Jij voelt je daardoor weer gelukkig en begeerlijk; meer heb je niet nodig voor een goed seksleven.

Daarom is het advies wat veel artsen geven aan mensen die er dagelijks even doorheen zitten; neem je persoonlijke chocolade momentje. Het leven kan zo lekker zijn.

  Laat een bericht achter!

  Comment Section

  0 reacties op “Eetgewoontes om meer lust te krijgen vrouw

  Plaats een reactie


  *


  Klik gerust eens door onze categorieën heen: