Page content

Goede lustopwekkers voor vrouwen

Hoe kan ik mijn potentie verhogen

Als vrouw heb je een leven wat is opgedeeld in een aantal fases. Je hebt je vruchtbare periode, van ongeveer je 13e tot je 48ste levensjaar, en daarna volgt de overgang. Jouw vruchtbare periode is een tijd waarin je als vrouw volop oestrogeen aanmaakt. Dat oestrogeen zorgt ervoor dat je vrouwelijke aantrekkelijke rondingen krijgt, en daarnaast zorgt het er ook voor dat je geslachtsdrift hebt. Als vrouw ben je door je aanmaak van oestrogeen enorm aantrekkelijk voor mannen, en dat straal je ook uit. Vanaf je 48ste raak je echter in de menopauze; dit is een moment waarop jouw voorraad eicellen bijna op is. Je menstruaties worden onregelmatiger en je ervaart hormonale schommelingen. Jouw hoeveelheid oestrogeen neemt in deze periode zodanig af dat je last krijgt van een lagere potentie. Jouw libido neemt ernstig af terwijl je nog steeds hunkert naar seksualiteit met je partner. Een lustopwekker, vrouw vriendelijk wel te verstaan, is dan ook iets waar veel vrouwen naar verlangen.

Een lustopwekker in je keukenkastje

De meeste vrouwen, jij waarschijnlijk ook, hebben ergens in huis – waarschijnlijk achter in je keukenkastje – een geheime voorraad chocola liggen. Die chocola is speciaal voor die momenten op de dag waarop je wel wat troost en energie kan gebruiken. Je hormonen spelen immers een spelletje met je tijdens de overgang. Het ene moment voel jij je nog goed, maar het volgende moment sta je met een opvlieger te stomen in je achtertuin.
Chocola stelt op zo’n moment geen lastige vragen, maar begrijpt wel jouw situatie. Je voelt je al snel beter na de inname van een blokje chocola en daarna kan jij het leven weer aan. Chocola is echter ook een lustopwekker; vrouw vriendelijk nog wel. Je maakt endorfine aan en voelt je daarbij verliefd op het eerste gezicht.

Goede lustopwekkers voor vrouwen

Je seksleven krijgt een boost door het snoepen van chocola. Het is een goede reden temeer om eens Choco Stimula XL te proberen. Jij krijgt dan alleen de werkzame stoffen in cacao binnen, en de schadelijke suikers blijven achterwege. Je potentie verhogen was nog nooit zo heerlijk.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Goede lustopwekkers voor vrouwen

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: