Page content

Lustopwekkers voor een hoger libido (vrouw)

Een hoger libido zonder kunstgrepen

Als vrouw ben je geschapen met een bepaald aantal eicellen in je lichaam. Deze eicellen komen vrij in jouw lichaam tijdens je zogeheten vruchtbare periode. Die vruchtbare periode begint bij veel meisjes rond hun 13e levensjaar en eindigt bij de meeste vrouwen rond hun 48ste  jaar. Tijdens die vruchtbare periode zijn vrouwen in staat om kinderen te krijgen, en hun hele lichaam is daarop ingesteld. Een vrouw voelt zich in deze periode heel aantrekkelijk voor het mannelijke geslacht, en die vruchtbaarheid stralen ze ook uit.

Toch zijn er tijdens die vruchtbare periode en tijdens de menopauze die daarop volgt een aantal factoren waardoor vrouwen geen behoefte aan seks hebben. Op die momenten kunnen ze wel een stimulerend middel gebruiken om een hoger libido als vrouw te krijgen. De oorzaak van dit afgenomen libido is doorgaans het gebruik van de anticonceptie pil. Hierdoor krijgen vrouwen minder oestrogeen binnen en ze ervaren klachten tijdens de seks. Een hoger libido krijgen door het innemen van nog een andere pil is daarom een heel onaantrekkelijk idee. Liever kiezen vrouwen voor een natuurlijk stimulerend middel.

 

Een hoger libido als vrouw door chocola

De natuur is wonderbaarlijk. Al van oudsher wordt er gezorgd voor een natuurlijk stimulerend middel wat kan zorgen voor een hoger libido bij vrouwen. Een hoger libido als vrouw krijg je door het eten van het meest geliefde snoepgoed ter wereld; chocola. Chocola is iets waar elke vrouw vanuit zichzelf al graag naar grijpt wanneer ze behoefte heeft aan troost of bevestiging.

Lustopwekkers voor een hoger libido (vrouw)

De cafeïne in chocola geeft direct energie, en de overige werkzame stoffen in cacao zorgen ervoor dat het een stimulerend middel is. De vrouw krijgt meer endorfine wat zorgt voor een geluksgevoel. Daarnaast ervaart de vrouw de weldadigheid van liefde op het eerste gezicht. Een hoger libido komt dus van chocola; dat is het beste nieuws wat je als vrouw kan horen toch?

  Laat een bericht achter!

  Comment Section

  0 reacties op “Lustopwekkers voor een hoger libido (vrouw)

  Plaats een reactie


  *


  Klik gerust eens door onze categorieën heen: