Page content

Waarom heb ik geen zin in seks als ik zwanger ben (geweest)?

Waarom hebben mannen meer zin in seks dan vrouwen


Je kent het gezegde wel; mannen komen van Mars, maar vrouwen komen van Venus. Wanneer je kijkt naar jouw relatie met je partner lijkt het inderdaad wel eens alsof jullie allebei van een andere planeet afkomstig zijn. Dit is niet zo vreemd, want de man en vrouw hebben beiden van oudsher een andere functie binnen een relatie. De man is gemaakt om te jagen, en heeft daarnaast een enorme geslachtsdrift. Die drang om zich voort te planten zit letterlijk in zijn genen meegebakken. De vrouw daarentegen is vooral gemaakt om te zorgen. Zij zorgt van nature voor haar gezin en voor het huishouden. Wanneer daar ook nog eens een drukke baan buitenshuis bij komt snap je wel waarom mannen meer zin hebben in seks hebben dan vrouwen. Gelukkig is er voor het probleem van een vrouw met geen zin in seks een oplossing. Die oplossing is haar favoriete snoepgoed. Jij kan haar dit aanbieden in de vorm van chocola.

Wat nou als een vrouw geen zin in seks door de pil heeft

Op het moment dat een vrouw de anticonceptie pil gaat slikken tijdens jullie relatie omdat jullie nog geen kinderwens hebben komt het ook voor dat de vrouw geen zin in seks heeft; een oplossing ligt ook in dit geval voor de hand wanneer jij weet dat je haar hormonen een handje kan helpen. Choco Stimula XL is in feite het favoriete snoepgoed van alle vrouwen – chocola – in de meest pure vorm. Hierdoor krijgt een vrouw een hoge dosering van alle werkzame stoffen in chocola binnen waardoor haar hormonen zich aanpassen. Ze ervaart dat intense gevoel van verliefdheid op het eerste gezicht, en haar libido neemt toe. Deze viagra voor vrouwen is dus de ultieme oplossing voor een vrouw met geen zin in seks door haar bezigheden of voor vrouwen die geen zin in seks hebben door pil gebruik.

  Laat een bericht achter!

  Comment Section

  1 reactie op “Waarom heb ik geen zin in seks als ik zwanger ben (geweest)?


  Door nadine op 20 april 2017

  Na mijn zwangerschap had ik ook een hele lange tijd geen zin meer in seks. Gelukkig is dat wel weer teruggekomen en sindsdien proberen we van alles uit. Zo ook choco stimula xl, we hebben samen een hele gezellige avond gehad!!

  Plaats een reactie


  *


  Klik gerust eens door onze categorieën heen: