Page content

article content

Lustopwekkers voor een verhoogd libido

Lustopwekkers kopen zonder schaamte

Tegenwoordig wordt een stimulerend middel niet meer alleen in de sekswinkel verkocht. De tijd dat je voor lustopwekkers naar een speciale winkel moest waar je liever niet werd gezien – want stel je voor dat je bij de uitgang of in de winkel een bekende tegenkomt – is voorbij. Wie een lustopwekker vrouw vriendelijk nog wel, wil kopen kan vandaag de dag gewoon naar de drogist toe gaan.

De webwinkels voor seksspeeltjes maken steeds vaker reclame; het taboe op lustopwekkers is voorbij.

Een lustopwekker, vrouw vriendelijk

Wanneer je denkt aan een stimulerend middel voor een verhoogd libido denk je vaak aan allerlei medicatie. Wat er gebeurt is dat jij of je vrouw op zo’n moment extra hormonen gaat gebruiken waardoor niet alleen jullie seksleven maar soms ook het karakter van één van jullie beiden verandert. Wie op die manier een verhoogd libido hoopt te krijgen is fout bezig. Niet alleen is deze methode niet de meest veilige; het is ook niet altijd even smakelijk. Gelukkig bestaat er een vrouw vriendelijke lustopwekker die bij iedere vrouw in de smaak zal vallen. Het betreft een eeuwenoud beproefd recept voor een gelukkig seksleven; chocola.

Chocola als stimulerend middel

Bewust of onbewust grijpt een vrouw als troostvoer maar wat vaak naar snoepgoed. Chocola is in dat geval de meest gegeten lekkernij. Dat heeft zo zijn redenen; de cacao die voor chocola wordt gebruikt geeft troost, maar tegelijkertijd wekt het de lust op. Je partner merkt gelijk dat haar humeur beter wordt en dat pijn verdwijnt door het gelukzalige gevoel wat het gevolg is van het eten van chocola. Chocola heeft in een aantal vormen ook een nadeel; er zit suiker in, en vaak ook vetten, waardoor een vrouw die aan het lijnen is het liever laat staan. Maar wat nou als er geen schadelijke stoffen in chocola zaten maar alleen de werkzame, lust opwekkende, stoffen? Dan kan jij er op ieder moment mee aan komen bij je partner. Eerst Choco Stimula XL en daarna uitgebreid de liefde bedrijven; dat wil iedere vrouw, ook die van jou.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Lustopwekkers voor een verhoogd libido

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: