Page content

Sneller opgewonden worden in 4 stappen


Hoe kan mijn vrouw sneller opgewonden worden

Een man denkt dagelijks minimaal 100 keer aan seks, terwijl dit bij een vrouw heel anders geregeld is. Een vrouw denkt ook wel aan seks, maar dit is minder vaak. Daarnaast wordt een vrouw op een andere manier seksueel geprikkeld dan een man. Hoe kan een vrouw dan sneller opgewonden worden zodat het voor jou aantrekkelijker is; we helpen je graag een handje op weg.

Een erotische film

Een vrouw raakt opgewonden door beelden die ze op tv ziet. Je hoeft niet met je partner naar een harde porno film te gaan kijken om haar seksueel op te winden; een willekeurige film waarvan jij weet dat er een goede seksscene in zit kan al voldoende zijn om haar in de juiste stemming te krijgen. De film 50 shades of grey is een heel bekend verhaal waarvan vrouwen lust krijgen.
Daarnaast is er ook erotische lectuur die bij veel vrouwen heel geliefd is. Hun hersenen worden geprikkeld door het lezen over seks, en de lust neemt toe naar mate ze deze lectuur langer lezen.

Sneller opgewonden worden in 4 stappen " target="_blank">Sneller opgewonden worden in 4 stappen

Voeding die de lust opwekt

De liefde van een man gaat door de maag, dat is bekend. Bij vrouwen is dit echter ook zo, en dat is een stuk minder bekend. Er bestaan bepaalde voedingsmiddelen die de lust opwekken en die daardoor enorm goed voor het libido zijn. Je mag dan denken aan oesters. Al in de vroege oudheid werden oesters gegeten om de lust op te wekken. Een ander wondermiddel is chocola. Dat laatste zet je aan het denken; bestaat er zoiets als een lustpil voor de vrouw? Het antwoord op deze vraag is voluit: ja. Choco Stimula XL is een heel geconcentreerde chocolade die vol opwekkende stoffen zit. De ongezonde suikers zijn weggelaten zodat het geen dikmaker is. Op deze manier is Choco Stimula XL een echte lustpil voor de vrouw (en voor de man) die haar het gevoel van die eerste verliefdheid geeft. Vlinders in haar buik zullen het gevolg zijn en een bevredigend moment tussen de lakens zal voor jullie het resultaat zijn.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Sneller opgewonden worden in 4 stappen

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: