Page content

Help, mijn vrouw heeft geen zin meer

 

Hoe kan ik onze potentie verhogen

Mijn vrouw en ik, we zijn al wat op leeftijd gekomen. We zijn al tientallen jaren samen, en we hebben samen een prachtig gezin. We zijn er dolgelukkig mee, daar niet van. De kinderen zien we nog wekelijks en tussen mijn vrouw en mij viert de liefde nog steeds hoogtij. Toch is er iets aan de hand de laatste tijd wat een vervelende lading legt op ons huwelijk. Mijn vrouw heeft geen zin meer in seks, en hoewel ik niet achterdochtig ben zou ik graag onze potentie verhogen. Ik merk namelijk bij mezelf dat mijn leeftijd me parten begint te spelen. Of het nou komt doordat je als man in de penopauze minder testosteron begint aan te maken of doordat de lol van seks er vanaf is; ik vraag me dagelijks af ‘hoe krijg ik meer zin in seks’. Onze relatie is me immers te dierbaar om op dit moment af te haken.

 

Het antwoord op die ene vraag

De ene vraag; ‘hoe krijg ik meer zin in seks’ is niet zo heel eenvoudig te beantwoorden. Zin in seks is immers niet iets wat zomaar uit de lucht komt vallen; je zal er als stel wat voor moeten doen. Relatietherapie is een langdurig proces waar we wel in willen stappen samen, maar ik wil graag snel weer seks met mijn vrouw. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op een echte lustpil voor vrouwen; een medicijn wat nog het meeste lijkt op chocola. Choco Stimula XL zou wel eens de oplossing kunnen zijn voor onze relatiecrisis.

Een lustpil zonder hormonen

Op onze leeftijd begin je niet meer aan hormoonpreparaten om meer zin in seks te krijgen, en gelukkig is dat ook niet nodig. Choco Stimula XL bestaat namelijk uit de werkzame bestanddelen van cacao. De overtollige suikers waardoor vrouwen liever van chocola wegblijven zijn eruit gefilterd. Vetten zitten er evenmin in. Deze lustpil zorgt voor een boost van de hormonen van mij en mijn vrouw. Liefde op het eerste gezicht, dat is het gevoel wat je krijgt van Choco Stimula XL en dat is dan ook mijn grote hoop.

  Laat een bericht achter!

  Comment Section

  0 reacties op “Help, mijn vrouw heeft geen zin meer

  Plaats een reactie


  *


  Klik gerust eens door onze categorieën heen: