Page content

8 dingen die je moet weten over seks

Liefde komt niet zomaar, of wel

Voor mannen is seks een heel vanzelfsprekend iets. Minimaal 100 keer per dag denken ze aan seks, en er zijn mannen die zelfs wel op een meervoud daarvan uitkomen. Eén van de dingen die je moet weten over seks is dat lustgevoelens bij een man meer en intenser aanwezig zijn dan bij een vrouw. Een vrouw zal meer bezig zijn met zorgtaken in een relatie; dat zit in haar hormoonhuishouding verweven. Een vrouw geil maken is iets waar je voor zal moeten werken, het gaat verder dan een lustpil voor vrouwen; wij geven je graag wat tips.

Maak jezelf aantrekkelijk

Een vrouw wordt geil door bepaalde zaken die ze waarneemt. Eén van die zaken is jouw uiterlijk. Zie je er verslonst uit, dan zullen haar hormonen waarschijnlijk niet opspelen. Een vrouw voelt zich seksueel aangetrokken tot een man die zich goed verzorgt. In haar achterhoofd heeft zij het gevoel dat een dergelijke man voor goed nageslacht zal zorgen. Op het moment dat het dan tot een dieper contact met een vrouw komt zal het niet direct op seks uitdraaien. De vrouw zal zich dan namelijk gebruikt voelen voor jouw lusten; ze zal één keer meewerken als je geluk hebt, maar daarna zal ze jou links laten liggen.

Denk aan haar gevoelens

Op het moment dat je seks hebt ben je natuurlijk enorm gericht op je eigen bevrediging. Jij hebt een vrouw geil gekregen, en nu ben je helemaal in de stemming voor hete seks. Wil je echter op een bevredigende manier seks hebben, dan zal je ook zeker aandacht moeten besteden aan haar emoties. Zij wil een actieve rol hebben in de seks; het is iets wat van beide kanten moet komen. Een vrouw zal jou leiden in de juiste rol tijdens de seks; het ene moment mag jij leiden, maar het andere moment wil zij de leiding kort overnemen.

Wees een verleider

Een vrouw is het meest ontvankelijk voor seks wanneer ze liefde op het eerste gezicht ervaart. Met haar favoriete snoepgoed, chocola, wek jij deze lustgevoelens extra op. Je partner zal zich op zo’n moment overweldigd voelen en de seks die jullie daarna hebben zal voor jullie beiden heel bevredigend zijn.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “8 dingen die je moet weten over seks

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: