Page content

De 5 uitdagingen van sex met vrouwen

Seks is heerlijk, maar ook een hoop gedoe

Jij bent dol op je partner, en daar wind je geen doekjes om. Je hebt nog nooit naar een andere vrouw gekeken tijdens jullie relatie; monogaam is jouw bijnaam. Toch valt het leven in een vaste relatie je soms zwaar. Als jullie samen zijn ’s avonds na een dag op jullie werk moet je vrouw echt ‘aarden’. Ze is enorm druk bezig met het huishouden, en haar aandacht gaat uit naar koken en naar de kinderen. Voordat jij haar aandacht hebt getrokken ben je wel even verder. Je zou wel willen dat je stimulerende middelen voor handen had om je partner weer helemaal voor jezelf te hebben tussen de lakens, maar vooralsnog is zo’n lustpil alleen maar een illusie.

Seks met je partner; welke problemen heb je

Wanneer je seks met je partner wil hebben is er iets wat jullie tegenhoudt. Eén van die dingen is haar libido. Dat is niet elke dag gelijk; haar menstruatiecyclus dicteert haar verlangen naar seks met jou.

Daarnaast gebruikt jouw vrouw waarschijnlijk de pil. De barrière die hierdoor ontstaat is voor veel stellen een probleem. Je vrouw kan niet in verwachting raken, maar haar libido neemt ook af.

Dan is daar het probleem van vaginale droogheid door een schommelende hormoonspiegel. Je doet je vrouw letterlijk pijn wanneer je seks met haar hebt, en dat wil je haar niet aandoen. Dan is daar ook nog het probleem van de kinderen; jullie worden voortdurend gestoord wanneer jullie seks willen hebben. Hebben kleintjes daar soms voelsprieten voor? Het is nog niet één keer voorgekomen sinds de geboorte van jullie kinderen dat jullie niet gestoord werden tijdens de daad. Daar heb je gelijk het grootste probleem te pakken; jouw vrouw gaat op in de zorg voor haar gezin en voor jou. Dat jullie ook een seksuele relatie hebben lijkt ze te vergeten. Gelukkig is daar Choco Stimula XL. Dit is een echte lustpil waardoor jouw vrouw weer zin krijgt in seks. Ze ervaart die verliefdheid op het eerste gezicht, en jullie seks zal super zijn. En dat alles dankzij de werkzame stoffen van cacao. Zo heerlijk kan snoepen zijn.

 

  Laat een bericht achter!

  Comment Section

  0 reacties op “De 5 uitdagingen van sex met vrouwen

  Plaats een reactie


  *


  Klik gerust eens door onze categorieën heen: