Page content

Hoe krijg ik meer zin in seks en word ik sneller opgewonden?

Ik zou wel seks willen, maar kan mezelf er niet toe zetten

Je herkent het wel; als vrouw doe je er alles aan om er goed en begeerlijk uit te zien. Je besteedt dagelijks veel aandacht aan je uiterlijk en aan je kleding en je laat je van je mooiste kant zien. Daarnaast zou je wel iedere dag seks willen met je partner, maar om onbekende redenen komt het er niet van. Jullie lijken wel een link te missen in jullie seksuele relatie. Veel vrouwen vragen zich dan ook af; ‘Hoe krijg ik meer zin in seks?’ Het antwoord ligt in het oorspronkelijke doel van de man en de vrouw. Jij zal zelf ervaren dat jouw aandacht vaak uitgaat naar het huishouden en naar jullie kinderen.

Je libido wordt daarom minder en je hebt behoefte aan een soort viagra voor vrouwen. Je partner heeft als oorspronkelijke doel de jacht, en daarbij ook de geslachtsdrift. Hierdoor zal hij vaker aan seks denken dan jij. Dit is niets om je zorgen over te maken; het hoort erbij. Ook jouw partner vindt een lustpil voor vrouwen een geweldig plan.

Hoe word ik sneller opgewonden

Seks volgt automatisch wanneer jij als vrouw opgewonden bent. Die opwinding kan je natuurlijk spontaan laten gebeuren. Feit is echter dat dit bij veel vrouwen niet het geval is omdat ze druk zijn met andere zaken. Je kan daarom ook zorgen dat je zelf wat sneller opgewonden raakt. Dit kan je doen door naar erotische films te kijken, een erotisch boek te lezen, of door je favoriete snoepgoed ter hand te nemen. Jouw favoriete snoepgoed ligt waarschijnlijk op een geheime plek in jullie voorraadkast; chocola. Chocola is echt geweldig; het is lekker en je krijgt er lustgevoelens van. Het grote nadeel van chocola is echter dat je er dik van wordt door de vetten en suikers die erin zitten.

Choco Stimula XL biedt jou al de werkzame stoffen en de heerlijke smaak van chocola, terwijl je er niet dik van wordt. Sneller opgewonden worden was nog nooit zo heerlijk.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Hoe krijg ik meer zin in seks en word ik sneller opgewonden?

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: