Page content

Help ik heb een relatie zonder seks

Help ik heb een relatie zonder seks

Mijn vrouw en ik leven als broer en zus

Ik weet nog goed hoe mijn vrouw en ik elkaar ontmoetten; het was in een bar, en het was liefde op het eerste gezicht. Mijn vrouw had direct mijn hart veroverd toen we elkaar diep in de ogen keken. We zijn die eerste ontmoeting nooit vergeten. Onze eerste jaren samen waren weergaloos. We hadden iedere avond hete seks, en we hadden werkelijk een geweldige tijd tussen de lakens.

Toen kwam de geboorte van ons eerste kind. Tijdens de zwangerschap al nam het libido van mijn vrouw af. Ik moet eerlijk toegeven dat ik bang was om de ongeboren baby pijn te doen, hoewel de verloskundige aangaf dat dit niet mogelijk was. Na de geboorte van ons kind had ik goede hoop dat we weer als vanouds zouden kunnen gaan vrijen. Helaas, er is geen zin in seks; vrouw lief heeft er geen lust meer naar. Ik wil haar geen pijn doen en ik wil haar ook niet kwetsen, maar we leven sinds de geboorte van ons kind als broer en zus. De liefde is er nog wel, maar de seks is weg gebleven. Had ik maar een lustopwekker, vrouw vriendelijk, waar mee ik ons seksleven weer kon oppoetsen.

Een goed gesprek met mijn vrienden

Laatst was ik een avondje stappen met mijn vrienden. We hadden een goed gesprek over onze relatie. Ik legde uit dat we een relatie zonder seks hadden, en ik vertelde dat ik dat als een enorm groot gemis beschouwde. Gelukkig bleek ik hier niet alleen in te staan; mijn beste vriend had eenzelfde probleem gehad toen zijn vrouw last had van vaginale droogte door pilgebruik. Dit gesprek bleek heel vruchtbaar; ik kreeg een goed advies voor een lustopwekker, vrouw vriendelijk, die op basis was van chocola. Geen zin in seks bij zijn vrouw bleek op dat moment verleden tijd. Ik heb een tabletje geleend, en gisteravond hadden mijn vrouw en ik voor het eerst sinds maanden weer goede seks. Het voelde natuurlijk en als vanouds; ik wil nooit meer iets anders.

  Laat een bericht achter!

  Comment Section

  0 reacties op “Help ik heb een relatie zonder seks

  Plaats een reactie


  *


  Klik gerust eens door onze categorie├źn heen: