Page content

Hoe verover ik een vrouw in 6 stappen

Een vrouw versieren in de kroeg

Een vrouwenhart verover je niet zomaar. Je zal moeite moeten doen om aantrekkelijk te worden gevonden door een vrouw. Daar hebben we ook al gelijk stap 1 te pakken wanneer je een vrouw wil veroveren: wees charmant. Een vrouw versieren is namelijk een vak apart, en ze wil niet de indruk krijgen dat je een player bent.

Daarom moet je het hart van een vrouw veroveren met hoffelijkheid. In de kroeg zou jij een mooie vrouw iets te drinken kunnen aanbieden, en bij het vertrek de deur voor haar kunnen openhouden. Je bent in dat geval al bij stap 2 beland; je hebt haar voor jezelf gewonnen.

Een vrouw veroveren met charme en gevoel

Stap 3; toon betrokkenheid. Op het moment dat een vrouw naar huis gaat kan je aanbieden dat ze bij jou nog een kopje koffie komt drinken. Jij zorgt er natuurlijk voor dat jouw huis een beetje opgeruimd is. Is dit niet zo, waag dan de gok en vraag haar of je met haar mee naar binnen zal gaan voor een praatje.

Stap 4; blijft het bij een kopje koffie? Wanneer jullie eenmaal samen zijn kan je het er natuurlijk op wagen. Vindt ze jou ook een leuke man; dan zou je kunnen proberen haar te verleiden om seks met jou te hebben. Reageert ze afwijzend, dan is er nog niets aan de hand. Wat er niet is kan nog komen.

Wek de lust op

Stap 5; wek haar lust op. Wanneer jij eenmaal samen met de vrouw van je dromen bent komt het erop aan dat je de lust bij haar opwekt. Dit kan je doen met je beste verleidingstechnieken, maar je kunt ook je geheime wapen gebruiken. Stap 6; wanneer een vrouw geen zin in seks heeft hoeft dit niet aan jou te liggen. In dat geval haal je haar favoriete snoepgoed tevoorschijn; chocola. Choco Stimula XL is een snoepgoed waardoor zij als was in jouw handen is. Ze ervaart heel sterk het gevoel van verliefdheid op het eerste gezicht. De vonken zullen overslaan en de avond is voor jullie.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Hoe verover ik een vrouw in 6 stappen

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: