Page content

article content

Tips om je je relatie te verbeteren

Je hebt een leuke relatie maar op een gegeven moment wordt het toch een beetje saai. Bijvoorbeeld door de gewoonte dingetjes die jullie altijd doen. Gelukkig zijn er tal van kleine aanpassingen denkbaar om je relatie net wat beter te maken zodat jullie een gelukkiger stel worden.

Wist je dat wanneer stellen regelmatig samen een drankje doen, gelukkiger zijn dan wanneer slechts één van de twee een neut neemt? Dit blijkt uit Amerikaans onderzoek.

lustpil - relatie verbeteren

Wat kun je nou precies doen om je relatie net iets op te leuken?

Bar of café hoppen
Plan een avondje vrij en ga samen naar onbekende bars en cafés. Bestel overal een lekker biertje of wijntje en hop vervolgens weer naar de volgende kroeg.

Ga naar een luxe hotel
Ga samen naar een heel luxe hotel met bubbelbad of stoomcabine. Bestel een fles prosecco of champagne en leuk de avond op met heerlijke hapjes, spannende standjes en stomende seks. Side note: een luxe hotel hoeft niet duur te zijn, kijk eens op vakantieveilingen of groupon voor een scherpe deal.

Ga naar een erotische film
Kijk je wel eens gezamelijk een spannende film? Doen! Kies niet voor iets heel extreems, maar een milde erotische film doet vaak al genoeg. Het is nieuw en ook nog eens super spannend. Kijk je al wel eens gezamelijk een spannende film? Doe het dan eens in een echte bioscoop! Gegarandeerd veel plezier en alles behalve saai.

Lees elkaar erotische verhalen voor
Erotische verhalen zijn zo opwindend! Ze aan elkaar voorlezen al helemaal! Gegarandeerd stomende seks plus een hele nieuwe ervaring.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Tips om je je relatie te verbeteren

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: