Page content

Werking van Choco Stimula XL | Extreme Lustpil

werking Choco Stimula XL

CHOCO STIMULA XL – is ontstaan omdat wij vonden dat er te weinig keuze was op dit gebied. Want waar kun je tegenwoordig nog betrouwbare en werkende lustpillen vinden. Het is tegenwoordig heel lastig om hieraan te komen. Wij hebben er één ontwikkeld die zowel geschikt is voor de man als vrouw. Choco Stimula zorgt ervoor dat je binnen 30 minuten (intens) opgewonden wordt. Dat voel je ook echt, wij horen van gebruikers dat de lust aangewakkerd wordt, dat ze zich ontspannen beginnen te voelen maar dat er ook sprake is van erotische tintelingen. En dat is ook precies wat het doet. Choco Stimula XL zorgt ervoor dat de doorbloeding naar de geslachtsorganen gestimuleerd wordt door middel van (ingrediënt) in combinatie met cacao, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat dit de lustgevoelens een kickstart kan geven. Wij maken gebruik van een redelijke hoge dosering, zodat je er ook echt wat van zult merken.

De cacaobestanddelen die verwerkt zijn in Choco Stimula XL worden verkregen uit cacaobonen. De cacaoboon staat bekend om zijn smaakbepalende eigenschappen voor onder andere chocolade. Tegenwoordig wordt cacao ook wel omschreven als een superfood, dat komt omdat cacao ongekende voordelen heeft voor de gezondheid. Zo is het ’s werelds nummer 1 antioxidant, is het goed voor je bloeddruk en cholesterol en zorgt het voor een betere bloedcirculatie.

snelle werking choco stimula xl

Choco Stimula XL zorgt voor meer spanning in de slaapkamer.

Dé lustpil bestaat voor een groot deel uit cacao en dat heeft voor u de volgende positieve voordelen:

1) Cacao heeft een grote invloed op uw gevoel van welbehagen door het cacao eigen stofje fenylethylamine
2) De geur die Choco Stimula XL afgeeft, helpt mensen te ontspannen en verlost hen van stress. Dat is te danken aan de invloed van de geur van cacao op de theta hersengolven.
3) Cacao stimuleert de bloedcirculatie, dit zorgt voor meer lustgevoelens en tintelingen.

Wil je de Lustpil zelf uitproberen? -> Klik dan hier

Tip: Leuk om cadeau te doen aan je partner. Choco Stimula XL kun je namelijk heel goed samen gebruiken!

 

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Werking van Choco Stimula XL | Extreme Lustpil

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: